Om Tiny Papers

Tiny Papers er et dansk producerende børnebogsforlag, der udgiver børnebøger i tekstil.

Vi laver bløde aviser og magasiner med sjove og finurlige overskrifter til børn og deres fantasifulde voksne og er udviklet med øje for de sjove samtaler, som kan opstå barn og voksen imellem, når sproget får frit lejde.

Tiny-Papers_Blode-stofaviser_026_low.jpg
Tiny-Papers_Blode-stofaviser_011a_low_f29a40a6-7583-4389-bbea-6b546ed83913.jpg

Konceptet bag Tiny Papers opstod i vores egen søgen efter den perfekte barselsgave til vores mange venner, som blev forældre.

Nyhedsbaskeren "Gode Nyheder" blev derfor vores kerneprodukt, som vi lancerede som en lille hyldest til det trykte nyhedsmedie.

Der er i høj grad fokus på fantasi og fri udfoldelse og vores produkter kan derfor både anvendes i hjemmet, i dagsinstitutioner, af forældrene og af fagprofessionelle, der efterspørger et langtidsholdbart alternativ, udviklet med blik på sjove og pudsige samtaler, som opstår i samtalen barn og voksen imellem.

Børnene er inkluderet i al indhold i vores bøger, så historierne de digter, er med til at skabe universet i artiklerne og i legen med at finde på historierne, udvikler de deres sproglige kompetencer.

Med overskrifter som “Sure tæer i saftevand”, “Lille bimmelim laver stor bummelum” og ej at forglemme kioskbaskeren “Iskold slange får lang sweater ” lægger idéuniverset op til fri fantasi og fortolkning og fremkalder et smil på selv den sureste børne- og voksenmund.


Stoffet er 100% OEKO-TEX certificeret bomuld printet med vandbaserede GOTS-certificerede printfarver, som gør det sikkert for de kære små at putte avisen i munden.

Vi har haft høje forventninger til os selv lige fra start, og vi bestræber os konstant på at blive bedre. Både når det kommer til kvalitet, produktion, design og ikke mindst holdbarheden.

Vi syr selv alt på vores lille systue på Nørrebro i København.