Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så er du velkommen til at række ud til en af vores medarbejdere. Finder du ikke den, du søger, så kontakt os på info@wemaketinypapers.com.

Anton Crodain
Journalist og madanmelder

Har en sød tand og går derfor ofte til tandlæge for at passe på bisserne. Hans livret er pizzaburger med med bearnaise dressing og en god softice til dessert. 

Carsten Cobra
Salgschef og kulturanmelder 

Tiny Papers’ kultiverede supersælger med rappe replikker og sans for kunst og kultur. Hans yndlingskunstner er Keith Haring og er særlig vild med hans slangeillustrationer.

Abel De Vroom
Runner

Er miljø-og energibevidst og leverer gerne aviserne til vores københavnske forhandlere på sin cykel. Han har rødder i det hollandske og ser Tour de France hver eneste sommer.

Sally Sultensen
HR ansvarlig

Tiny Papers’ mest moderlige medarbejder. Har man brug for et kram, så er hun vores go-to person. Når Sally skal gøre noget godt for sig selv, køber hun balsam med bananduft til pleje af sine smukke krøller. 

Pisang Cavendish
CEO

Er lynhurtig på tasterne med det kølige overblik og bagmanden bag de sjove overskrifter i aviserne. Pisang ejer 365 af det samme par solbriller.

Mille Gram
Køkken- og kantinemedarbejder

Tiny Papers’ madmor, der snakker som et vandfald, men er supergod til at bikse en lækker frokost sammen til personalet. Milles gode madråd: “Spis mad - det mætter!”

Steffen Houlbjerg
Eventmanager

Han er god i alle sociale sammenhænge og er gerne midtpunkt til firmafesten. Hans yndlingssang er “Caught in the middle”

Baba Jump Boe
Journalist og rejseskribent

Er altid på farten og elsker at rejse. Faktisk så meget, at han primært rejser på skateboard - også selvom han skal langt væk. Hans yndlingby er Berlin, fordi de har så mange fede skateramper.